O EVENTU

 

KONFERENCIJA O DIGITALNOM MARKETINGU I TEHNOLOGIJAMA U TURIZMU

Internet Adria je prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, koja je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Konferencija je namijenjena hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana konferencije priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe govorit će o društvenim mrežama, blogovima i bloggerima i kako oni mogu pomoći u promociji, Google Analyticsu, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije, te svemu onome što danas čini osnove marketinga u turizmu.

Cilj je da na jednom mjestu pronađete nove tehnologije i vidite smjer u kojem kreću trendovi, kako biste lakše odlučili koje ćete alate koristiti u svrhu što efikasnije promocije i komunikacije prema gostu.

Konferencija je zamišljena kao interaktivni događaj – različita predavanja se održavaju u tri dvorane, a poslušati možete ono što vam najviše odgovara.

Uz konferencijski, tu je i izlagački dio na kojemu će se predstaviti vodeći dobavljači u segmentu tehnologije i opreme.

Organizator konferencije Internet Adria je tvrtka Info Lab Mediji, koja uz konferenciju tijekom godine organizira i sajmove HoReCa Adria, Relax Adria te izdaje časopis Turizam info.

Hrvatski Telekom KG Media hotelkit Expedia Group
Copyright Info Lab Mediji d.o.o. 2019