Marta Dumančić - Internet Adria 2020

Marta Dumančić

psychologist & COO @ Behave

Marta se bavi primjenom psihologije u stvarnom poslovnom kontekstu, a uže područje stručnosti joj je komunikacija. Magistrirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, predavala na kolegiju “Psihologija korisničkog iskustva” na Algebri te trenutno pohađa četverogodišnji studij Transakcijske analize.
Partnerica je i direktorica operacija u Behave-u — psihološkoj istraživačko-analitičkoj agenciji specijaliziranoj za iskustvo klijenata i zaposlenika.
Provodi istraživanja potreba, percepcija i ponašanja korisnika na temelju čega predlaže konkretne strategije i smjernice za povećanje vjerojatnosti željenog ponašanja (npr. češća kupnja, vraćanje u poslovnice klijenta, smanjenje broja prigovora).

Behave radi u više zemalja i različitim industrijama koje uključuju uslužne djelatnosti, retail, ugostiteljstvo, telekome, osiguranja, banke. Njihov projekt iz područja Customer Experience-a je osvojio Best-in class nagradu za najbolji svjetski projekt na godišnjoj konferenciji “Customer Experience Management in Telecoms” 2020 u Londonu.

Digital is the first step of physical
Dvorana WORKspace | Srijeda, 1. travanj | 17:40 – 18:00

  • Email:
  • Website:
  • Social: