Greška sa promo kodom.
Radujemo se susresti Vas u Opatiji na konferenciji Internet Adria!
Molimo Vas da izdvojite nekoliko minuta za prijavu, a po ispunjenoj prijavi na e-mail ćete automatski primiti ponudu prema kojoj možete izvršiti uplatu kotizacije.
Kotizacija 1.460 kn + PDV
Kotizacija uključuje: 2 dana sudjelovanja na predavanjima, posjet izložbenom dijelu, kavu u pauzama, ručak, cocktail party
Greška sa promo kodom.

* Obavezan odabir - kotizacija po promotivnim cijenama moguća je samo prijavom putem ovog web obrasca, što podrazumijeva da ste se upoznali s pravilima sudjelovanja kao poslovni posjetitelj, te da ćete izlagačima dozvoliti skeniranje koda s vaše ulaznice za brzu razmjenu kontakt-podataka i dostavu informacija o proizvodima za koje ste iskazali interes. Sudionici koji ne žele popuniti web obrazac plaćaju punu cijenu kotizacije na dan konferencije, na ulazu.

Za sudionike koji su uplatili kotizaciju otkaz sudjelovanja na konferenciji Internet Adria je moguć do 14 dana prije početka konferencije, te se uplaćena kotizacija u cijelosti vraća. Za otkazivanje sudjelovanja do 5 dana prije početka konferencije, vraća se 50% vrijednosti uplaćene kotizacije. U periodu kraćem od 5 dana nije moguć povrat uplate za kotizaciju.