Tatjana Peček

Combis

Tatjana Peček je poslovna konzultantica u Combisu zadužena za Hospitality vertikalu kroz razvoj ponude proizvoda i usluga namijenjenih poboljšanju i unapređenju usluga hotela i digitalizaciju u turizmu.

Karijeru je započela kao poslovni konzultant na području ERP-a, CRM-a i sustava za planiranje/budžetiranje. Radila je na više od 30 projekata iz različitih poslovnih vertikala – proizvodnja, nabava, prodaja, logistika, a posljednjih godina uglavnom je usmjerena na razvoj ponude usluga i rješenja eko sustava iz područja turizma i srodnih vertikala.

Combis timu pridružila se prije gotovo 10 godina te iza sebe ima niz uspješnih projekata implementacije različitih sustava, a posljednjih godina sve više radi na projektima po principu turn-key modela koji podrazumijeva savjetovanje, jednostavnost u primjeni, brzinu te odgovornost za kompleksne implementacije čime se, uz pomoć tehnologije, za korisnike kreiraju poslovne prednosti dok se oni nesmetano mogu fokusirati na svoje temeljno poslovanje.

Na konferenciji Internet Adria održala je predavanje EXCURSOR – Vaš digitalni put do boljih poslovnih rezultata

Copyright Info Lab Mediji d.o.o. 2018