Martina Šepić

Webpower Adria

Martina je svoju karijeru započela u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj, Valamar Riviera d.d.. gdje se specijalizirala u području email marketinga i CRM-a. Osmogodišnju karijeru u Valamaru zaključila je kao voditelj odjela za CRM, odgovorna za email marketing i CRM aktivnosti te program vjernosti.

Njen entuzijazam i proaktivnost te želja za stjecanjem novih znanja i iskustava dovele su je do trenutne pozicije gdje vodi prvu tvrtku specijaliziranu za email marketing u regiji, MailPlus Adria. Biti na “drugoj strani” u ulozi pružatelja usluge i softwerskog rješenja za Martinu predstavlja potpuno novo iskustvo. No poznavanje klijentovih potreba i izazova iz prve ruke, čini odličnu kombinaciju.

Pozicioniranje MailPlus Adrie kao regionalno prepoznatog email marketing partnera koji ne nudi samo software za izradu profesionalnih newslettera već i cjelokupnu email marketing uslugu, uključujući izradu email marketing strategije, edukaciju i lokalnu korisničku podršku, te prilagođeno rješenje za razne grane industrije (turizam, telekom, retail, osiguranja, medije…), Martinina je poslovna misija i cilj.

Copyright Info Lab Mediji d.o.o. 2018