PROGRAM PREDAVANJA (DRAFT)

Dok užurbano radimo na finalizaciji programa ovogodišnjeg izdanja konferencije Internet Adria, predstavljamo predavače i teme koji su dosad potvrđeni.

Growth hacker marketing

Barbara Slade Jagodić, HI Croatia

Tema predavanja je growth hacker marketingu u turizmu, odnosno kako postići da nas naši gosti sami reklamiraju dalje. Content marketing summary njezina je prva ljubav, pa se pripremiti naučiti sve o aktualnim trendovima i u contentu!

Influencer marketing u turizmu

Feđa Salihbašić, Feđa Photography

Sa svojih 458,000 vjernih followera, Feđa radi u Danskoj i jedan je od influencera specijaliziran za promociju destinacija. S nama će podijeliti kako odabrati kvalitetnog influencera, na što se koncentrirati, kakve fotografije prodaju destinaciju, kakve će se influencerske strategije koristiti ove i sljedeće sezone.

Marketing na društvenim mrežama

Branimir Karačić, Envy

Kreativni talent koji se krije iza ogromnih projekata poput Ultre na konferenciji Internet Adria govorit će o kreativnim i efikasnim kampanjama na društvenim mrežama, na konkretnim primjerima poput Maistre te kako plasirati učinkovit i atraktivan video sadržaj.

Booking portali i OTAs

Saša Petković, KG Media

Suvremeno turističko poslovanje nezamislivo je bez OTA-eva, booking portala i svih on-line servisa. Pitanje je samo kako se istaknuti u moru konkurencije. Upravo o tome govorit će Saša, te nam otkriti kako se kvalitetnije pozicionirati na Expediji, booking.comu, AirBnBu i drugima. Majstor od društvenih mreža, reći će nam i što je u modi na Facebooku, Instagramu, LinkedInu…

Psihologija i analitika – ponašanje gostiju na webu

Robert Petković, Bruketa, Žinić & Grey

Analitika i psihologija dvije su stvari u kojima je Robert stručnjak, a kad ih poveže, onda dobijemo genijalno predavanje o tome što možemo naučiti iz ponašanja gostiju na našim stranicama: koji sadržaji dovode do bookinga, kakvog sadržaja trebamo više, koji su suvišni podaci ili čak čitave stranice…

Zdrava doza humora dobro dođe

Jadran Kapović, Hrvatska gorska služba spašavanja

Ove nam se godine pridružuje i genijalna ekipa iz Hrvatske gorske službe spašavanja. Ako nekim slučajem (znamo da je nemoguće) još niste čuli za njihove urnebesne objave, na Internet Adriji ćete imati priliku saznati sve. Kako digitalni marketing kod njih funkcionira, kako zdrava doza humora može pomoći i u promociji turističkih objekata, predstavit će nam na konkretnim primjerima, koji svakako dobro dođu svima nama kao instant-inspiracija.

Servisi za glazbu

Leonard Radosavljević, PartyNet Hrvatska

Pozadinska glazba je “fenomen” koji ima začuđujuće velik utjecaj na potrošnju gostiju koji je slušaju. Kako iskoristiti pozadinsku glazbu za gradnju i razvoj brenda turističkog objekta, te što pokaziju najnovija istraživanja i koji su najnoviji trendovi reći će nam Leonard.

Call centri i UpSale

Damirka Pongračić, Radilica d.o.o.

Budimo iskreni – call centar je jedan od najvitalnijih odjela, a Damirka će nam Call centar predstaviti iz jedne nove perspektive, u kojoj je ovaj odjel daleko više od “odgovaranja na telefonske pozive”. K tome, koristite li sve potencijale UpSalea? Damirka će nam pomoći naučiti kako pravilnom komunikacijom povećati UpSale, jednom kad gost već stigne u hotel.

Korak naprijed ka vrhunskoj promociji na društvenim mrežama

Maja Blumenšajn, Nova TV

Kako Nova TV postala dobitnikom prestižne Digiday Awards u New Yorku u kategoriji “Best Use of Social”? Internet Adria ugostit će Maju Blumenšajn, voditeljicu digitalnog marketinga Nove TV, koja će nam reći više o tome, ali i podijeliti savjete kako bismo i mi napravili korak naprijed prema vrhunskoj promociji na društvenim mrežama.

Step-by-step direktne prodaje

Alen Salamun, Adria Camps

Na konkretnim i isprobanim primjerima, Alen će nam predstaviti sve tajne direktne prodaje – kako olakšati gostima javljanje, od komunikacije ponude a gostom, što napraviti nakon slanja ponude, kako potaknuti rezervaciju, kako izgleda komunikacija nakon potvrđene rezervacije.

Ljudi drž’te lopova – zaštita od on-line kriminala

Mirjana Škalec, Policijska uprava Primorsko-goranska

Nove trendove prate i “bad guys”, a Mirjana će nam reći više o slučajevima prijevara na internetu s kojima se u posljednje vrijeme svakodnevno susreće, te što možemo poduzeti po pitanju prevencije. Osim toga, biti će riječi i o tome kako se u osnovi zaštitili od zlouporabe naših wi-fija, web stranica, on-line sustava itd.

Funkcioniranje mozga i donošenje odluka

Amir Muzur, Medicinski fakultet Rijeka

Amir je specijaliziran za neuroznanost i posebno je zanimljiv predavač, a reći će nam sve o tome kako funkcionira ljudski mozak i na koji način donosimo odluke te kojim teaserima i na koji način potaknuti gosta na akciju.

Komunikacija i e-mail marketing

Martina Šepić, MailPlus Adria

E-mail newsletteri uvijek su zanimljva tema, a Martina kao stručnjak na tome području pojašnjava kako ove i sljedeće godine komunicirati s vašim gostima, što ubaciti, a što izbaciti iz newslettera “koji pale”.

Uskoro donosimo više tema i predavača…

Hrvatski Telekom KG Media hotelkit Expedia Group
Copyright Info Lab Mediji d.o.o. 2019