1. dio

12:00

Uvodno predavanje

by Adriano Požarić 

Novi trendovi u promociji turističkih destinacija i usluga putem interneta. O čemu voditi računa, koje alate odabrati, proaktivan pristup marketingu

12:20

Društvene mreže u turizmu

by Branimir Karačić 

Kako putem Facebooka promovirati svoj turistički objekt u predsezoni i sezoni? Kako pratiti kampanje i dobiti feedback? Kako motivirati posjetitelje na interakciju? Najbolji primjeri iz prakse.

13:05

On-line travel agencije

by Pio Trdić 

Primjeri dobre prakse poslovanja s platformom RealCroatia. Kako koristiti najmodernije alate u svrhu bolje popunjenosti kapaciteta i povećanja prodaje?

13:20

Instagram – Social Wall

by Nino Mijač 

Kako iskoristiti Instagram u svrhu online oglašavanja? Primjer izrade i korištenja Social Walla

13:30

SEO i Google tražilica

by Miroslav Varga 

Na koji način odabrati ključne riječi i kako ih zakupiti kako bi gosti vaše objekte lako pronašli na internetu? Kako funkcionira Google i kako će postati vaš prijatelj?

14:15

Stanka

Predah uz kavu i druženje s predavačima i sudionicima
2. dio

14:40

Izrada internet stranica

by Ivica Kruhek 

Primjeri dobre prakse izrade internet stranica za turističke i ugostiteljske objekte. Kako učiniti stranicu atraktivnom i modernom, a istovremeno lakom za korištenje i orijentiranom korisniku

15:05

E-mail marketing

by Adriano Požarić 

10 pravila za efikasnu komunikaciju s gostima putem e-mail newslettera. Kako izraditi newsletter, kako odabrati ciljanu skupinu gostiju, kada im se i kako obraćati?

15:50

Oglašavanje na internetu

by Damir Podhorski 

Metode proaktivnog oglašavanja na internetu, uz primjere dobre prakse i mjerenje učinkovitosti. Kada i kako mijenjati načine oglašavanja, kako odabrati ciljane skupine gostiju?

16:15

Stanka

Kratki predah uz druženje s predavačima i sudionicima
3. dio

16:30

Google analitika

by Robert Petković 

Kako pravilno čitati tko je posjetio vaše internet stranice? Sve o iščitavanju Google Analytics podataka s vaših internet stranica, što čitati, kako reagirati, kome prosljeđivati podatke i kako uz Google Analytics do više gostiju?

17:15

Pitanja i odgovori

Okrugli stol s predavačima na kojemu će svi posjetitelji imati priliku dobiti odgovore na pitanja vezana uz promociju turističkih kapaciteta i objekata na internetu