PREDAVANJA

 

 

Tijekom dva dana trajanja konferencije Internet Adria, predavači i izlagači održat će više od 30 predavanja, edukacija i prezentacija kojima će predstaviti najnovije trendove i primjere dobre prakse vezane uz promociju turističkih kapaciteta i proizvoda na internetu, navike naših gostiju pri bookiranju smještaja, zaštitu podataka, marketing putem društvenih mreža i oglašavanje na vodećim booking portalima, načine kako plasirati vaše ponude prema gostima tijekom cijele godine, a raspravljat će se i o brojnim drugim aktualnim temama.

Predavanja će prikazati brojne primjere i dati odgovore na konkretna pitanja, od toga kako se promovirati uz određeni budžet, kako mjeriti učinkovitost, kako unaprijeđivati marketing, uz brojna iskustva najboljih.

Predavanja će se održavati u velikom auditorijumu i tri prezentacijske dvorane Centra Gervais tijekom cijelog dana, a sudionici konferencije sami će moći odabrati kojim će predavanjima prisustvovati. Detaljan program predavanja biti će objavljen uskoro, a neke od tema koje će obuhvaćati donosimo u nastavku:

 

Društvene mreže
Programmatic oglašavanje
E-mail newsletteri
Facebook za obiteljske hotele
Instagram za destinacije
Google Analytics
Zaštita od virusa
Wi-Fi u turističkim objektima
Generacija Z
GDPR regulativa
Online Deutschland 2018
Pametne sobe
Backup & Cloud
Google oglašavanje
Blogeri na Mediteranu
Booking portali
Prijevare i lažni oglasi
CRM u praksi
Hotel TV
Video nadzor
Hrvatski Telekom KG Media hotelkit Expedia Group
Copyright Info Lab Mediji d.o.o. 2019