Robert Petković

Robert Petković

Jedan od pionira digitalnog marketinga i jedan od najvećih stručnjaka na našim prostorima kada je riječ o web razvoju i analitikama. Certificirani je Google Analytics stručnjak s višegodišnjim iskustvom u izradi web stranica i implementaciji alata za praćenje uspješnosti turističkih web stranica i web trgovina. Čest je predavač na internet konferencijama diljem zemlje.

Branimir Karačić

Branimir Karačić

Stručnjak je za promociju na društvenim mrežama i dolazi nam iz agencije Envy iz Zagreba. Potpisuje kampanje za neke od najvažnijih hrvatskih hotelskih kuća (Monte Mulini, Lone), te Ultra Festival, a osim kampanjama na društvenim mrežama, bavi se i promocijom kroz sve digitalne platforme, te kreiranjem kampanja na Google Searchu, Displayu, YouTubeu.

Miroslav Varga

Miroslav Varga

Jedan je od prvih Google certified trenera s velikim iskustvom u upravljanju Google AdWords kampanjama. Autor je vrlo čitanog bloga na escapestudio.hr, a u Escape studiu je i zaposlen. Jedini je hrvatski Google stručnjak, nositelj svih Google AdWords i Google Analytics certifikata, a svoje bogato iskustvo često prenosi kroz odlična interaktivna predavanja. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a uz to je apsolvirao dva poslijediplomska studija.

Adriano Požarić

Adriano Požarić

Urednik je časopisa Turizam info, B2B časopisa namijenjenog profesionalcima u turizmu, čime se bavi posljednjih 13 godina. Stručnjak je za marketing i kampanje u tiskanim medijima poglavito za turističke subjekte, te komunikaciju prema ključnim kupcima kroz e-mail newsletter kampanje. Osnivač je kongresnog ureda grada Opatije, te aktivni sudionik na brojnim pokretanjima turističkih projekata. Predavač je na nizu važnih konferencija u regiji na temu marketinga u turizmu.

Pio Trdić

Pio Trdić

Stručnjak na području e-mail marketinga i društvenih mreža s naglaskom na CRM sustavima, 30 godina radnog iskustva u hotelskom i turističkom sektoru, tijekom kojih je radio na razvoju informacijskih sustava i internet stranica i portala. Posljednjih 10 godina posvetio se e-mail marketingu, društvenim mrežama i CRM-u, a od 2014. godine direktor je tvrtke Real Experience i voditelj projekta RealCroatia, platforme koja objedinjuje prezentaciju i prodaju smještajnih kapaciteta putem najpoznatijih on-line prodajnih kanala, a posebice putem RealCroatia.com rezervacijskog turističkog portala

Ivica Kruhek

Ivica Kruhek

Direktor tvrtke Marker d.o.o., Ivica Kruhek više od dvanaest godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Radio je na više stotina web projekata, a svoje znanje i iskustvo koristi u planiranju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Posljednjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Nino Mijač

Nino Mijač

Bavi se implementacijom cloud poslovnih rješenja, u čemu se specijalizirao. Radi kao voditelj prodaje tvrtke Hotel’s Touch iz Splita gdje kontinuirano osmišlja i implementira nova poslovna rješenja koja odgovaraju potrebama hotela. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Informatički management.

Damir Podhorski

Damir Podhorski

Suvlasnik i direktor tvrtke Escape, Damir Podhorski je stručnjak u upravljanju Google AdWords kampanjama, te analizi uspješnosti marketinških kampanja. Od osnivanja, primarna djelatnost tvrtke Escape je dizajn i izrada web rješenja za domaća i strana tržišta, a od 2011. godine primarni fokus tvrtke je internet marketing. Od 2008. godine, Damir Podhorski često sudjeluje na konferencijama i predavanjima kao predavač specijaliziran za analizu uspješnosti internet marketinga Google Analytics.