O nama

Internet Adria projekt je tvrtke Info Lab Mediji iz Opatije, izdavača časopisa Turizam info, te organizatora sajma HoReCa Adria i Relax Adria koji se također održavaju u Opatiji.
Radi se o projektima koji su svojevrstan nastavak samog časopisa Turizam info, a koji su posvećeni djelatnicima u turizmu, stvarajući im mogućnost da kroz iste upoznaju nove trendove, proizvode i usluge, kako bi ih u budućnosti mogli iskoristiti za unapređenje poslovanja, profesionalni rast i pozitivne pomake u organizaciji samog rada, no i ono najvažnije, zadovoljstvo gosta i popunjenje kapaciteta.
Internet Adria je prvi u nizu planiranih evenata, s naglaskom na interaktivna i konkretna predavanja stručnjaka iz prakse, posvećen temi oglašavanja i prisutnosti turističkih objekta na internetu, no na način da to bude proaktivno i da daje konkretan rezultat u vidu povećanja broja gostiju.
Prvi Internet Adria event održava se pod naslovom: Društvene mreže, SEO, analitike i e-mail marketing. Naglasak je stavljen na učinovitu i kvalitetnu komunikaciju prema gostima tijekom cijele godine, uz korištenje najnovijih marketinških metoda koje su na raspolaganju, no uz ideje o adekvatnim mjerenjima njihove učinkovitosti, kontinuiranom radu i unapređivanju te usvajanju novih znanja.
Ekipa Relax Adria